Loading...
Servicii 2018-09-05T07:42:31+00:00

Cine suntem?

Birou de arhitectură și design IUstudio înființat în 2014. Suntem o echipă tânără de profesioniști creativi, pregătită să proiecteze și implementeze proiecte curajoase într-o stilistică minimalistă, echilibrată și elegantă.

Ce facem?

Proiectăm și realizăm amenajări în spații rezidențiale, comerciale și de birou, într-un stil minimalist funcțional, reducând totul la esențial și simplitate. Valorificăm spațiile printr-o gândire a funcționalității, organizării și simplificării. Interioarele rezultate sunt practice, confortabile și armonioase.

Avem susținere pentru ideile noastre în ateliere colaboratoare cu care realizăm obiecte, mobilier, sau finisaje gândite special și unic pentru fiecare proiect în parte.

Lucrăm cu ingineri de diferite specialități pentru a găsi și pune în practică soluții adaptate nevoilor și pentru a asigura astfel interioare funcționale și confortabile.

Suntem preocupați de arhitectură și design sustenabil.

Beneficiarii serviciilor noastre sunt ca noi, iubitori de estetică și sinceritate. Ne inspirăm reciproc pentru a crea locuri și lucruri frumoase.

Procesul nostru

Proiectarea spatiilor interioare este un proces complex si de responsabilitate. Serviciile de design interior vin in intampinarea beneficiarilor pentru ai indruma pe perioada unui demers de amenajare de locuinta sau spatiu public.

Cum lucrăm?